Asset management software voor de industrie

Asset management software voor de industrie

Asset management software levert Centix compleet voor de industrie. Voor elk probleem is een passende oplossing! Onze oorsprong richtte zich op materieelbeheer software. Vandaag de dag werken klanten uit de industrie over de hele wereld met Centix.

 

Al het personeel van plantmanager tot technische dienst hebben simpel en snel zicht op de benodigde informatie. Hierbij valt te denken aan het plannen en uitvoeren van onderhoud en inspecties. Daarnaast heeft u met Centix altijd overzicht van al uw assets van de plant.

Bouwplaats en inrichting onderhoud en inspectie

Specialist in asset management software

Met een kant-en-klare indeling voor de industrie kunt u direct starten. Centix heeft op basis van 25 jaar ervaring een indeling die u alleen hoeft af te stemmen.

Asset management software

Asset management software in de praktijk

Centix heeft zich door de jaren heen ontwikkelt als complete software leverancier voor de industrie. Vele industrie bedrijven gingen u al voor en zijn tevreden met de software van Centix.

Centix wordt gebruikt om assets en (functionele) locaties te beheren, registreren over de gehele plant.

 

Productie en technische dienst voeren periodieke onderhoud en inspecties uit via Centix Mobile en Centix Werkbon app. Klanten maken gebruik van het verwerken en uitlezen van elektrotechnische keuringen zoals NEN 3140 of NEN 1010. Industrie klanten verplaatsen, in- en uitwisselen hun assets voor revisie of onderhoud. Voor verdere aanvulling heeft Centix meerdere partner koppelingen.

 

Centix Online is uit te breiden met modules tot een pakket op maat. Van beheer en onderhoud van assets tot het aansturen van uw productie en technische dienst met de werkbonnen en planbord. Met de mobiele apps van Centix heeft u altijd en overal toegang tot al uw assets!

Sterk in beheer, onderhoud en keuringen

Onderhoud

Met de uitgebreide modules in onderhoud- en inspectieplannen is het onderhouden en inspecteren van uw installaties en machines eenvoudig uit te voeren.

Apps

Met de Centix Mobile en Centix Work Order heeft iedereen de juiste informatie op de gehele plant. Onderhoud en inspecties kunnen zowel online als offline worden uitgevoerd.

Flexibel

Door de vele modules is Centix op maat in te richten en bruikbaar van kleine tot grote bedrijven.

Slim

Met een kant-en-klare indeling voor industrie bedrijven kunt u per direct van start. Centix heeft op basis van ervaring een indeling die u alleen hoeft te af te stemmen.