Bestellen Centix Label 53001583

Het is mogelijk om eenvoudig Centix labels opnieuw te bestellen. Deze labels zijn een typeplaat of kenplaat met een beschermlaag erop. Door deze laag is de bedrukking toepasbaar in allerlei industriële omgevingen.

Alles over Centix Labels op een rij

Levensduur

Dit QR label 53001583 heeft een lange levensduur en is bestand tegen UV-straling, weersinvloeden en chemicaliën.

Afmetingen Centix Label 53001583

De labels hebben een afmeting van 20x30mm en worden geleverd op een rol van 500 stuks.

 

 

Productieproces stroomlijnen met labels

Om het productieproces zo gestroomlijnd mogelijk te laten verlopen zijn deze labels een must. Goede identificatie van assets zorgt voor duidelijkheid en overzicht.

Opnieuw bestellen QR label 53001583  

Klanten die deze stickers al afnemen hebben de mogelijkheid deze eenvoudig opnieuw te bestellen. U kunt ons bellen op 0348-471038. Binnen een korte termijn heeft u het Centix 53001583 label weer op voorraad.

Scannen van de QR code op het label

Aangezien deze stickers met een QR code afgedrukt zijn, is het eenvoudig om informatie in te winnen. De QR code wordt gescand met een smartphone en alle informatie wordt geladen.

 

Handig voor documentatie

In Centix zijn er mogelijkheden om de QR-code uit te breiden. Dit kan nuttig zijn voor bedrijven die producten verhuren. Hierbij vraagt u gemakkelijk gebruikershandleidingen, certificaten of video-instructies op. Ook is het mogelijk om een servicemelding in te dienen.

Bestelformulier

Geef uw bestelling door!

Sales

Beheren van assets

Materieel- en objectbeheer

Onderhoud en inspecties

Gereedschapbeheer

Locatiebeheer

location

Bel ons direct op 0348-471040