Centix Mobile

Met Centix Mobile kun je assets zoals  gereedschap, materieel, machines en installaties onderhouden, door bijvoorbeeld onderhoud en inspecties uit te voeren. Ook is mogelijk om de assets te verplaatsingen en historie op te vragen. Het is de App die door uw gehele organisatie en uw klanten gebruikt kan worden.

Centix Mobile

Voordelen Centix Mobile

Het gebruik van Centix Mobile zit bij ons basispakket inbegrepen en is onze meest gebruikte app.

Wij hebben veel standaard onderhoud- en inspectieplannen en bijbehorende rapporten voor zowel visuele als elektrische keuringen. Hieronder staat een certificaat welke gegeneerd is met een standaard Centix inspectie van een bouwladder.

Geen internet beschikbaar?

Geen zorgen, met Centix Mobile kunnen uw medewerkers keuringen blijven uitvoeren. Wanneer er weer internet beschikbaar is worden de gegevens doorgezet naar de Cloud.

Download de Centix Mobile app

De App is beschikbaar voor Android en IOS

Centix Logistics

De Logistics app maakt deel uit van de order modules en wordt gebruikt door magazijn-, werf en transportmedewerkers. De App ondersteund orders aanmaken, order picking en het retourneren van materieel en materiaal.

Na terugname van materieel keurt u gemakkelijk het materieel of registreert reparaties- of reinigingsacties.

Download de Centix Logistics app

De App is beschikbaar voor Android en IOS

Centix Work Order

Met de Centix Work Order app beheert u de gehele flow van plannen tot afhandelen met behulp van de werkbonnen. De monteur of inspecteur heeft met behulp van deze app een complete tool om zijn werk te organiseren en uren en materiaalgebruik te noteren. Als er extra werk uitgevoerd moet worden is de monteur in staat om een extra werkorder of zelfs werkbon aan te maken.

 

Op kantoor kan men via het planbord de voortgang volgen.

Download de Centix Work Order app

De App is beschikbaar voor Android en IOS