Actie continu verbeteren met Centix

Het continu verbeteren zit bij Centix in haar DNA. Elke twee weken brengen wij een nieuwe versie uit met aanvullingen en verbeteringen. Voor een deel van de verbeteringen geldt dat de gebruiker hiervoor geen uitleg nodig heeft en genoeg heeft aan de release notes. Daarnaast zijn er verbeteringen in de vorm van nieuwe functionaliteiten welke beschikbaar komen en apart ingericht dienen te worden (door Centix). Hier wordt u op gewezen door de nieuwsbrief, gebruikersdagen en webinars.

Er verandert natuurlijk qua werkwijze en toepassingsgebied regelmatig iets omdat er bijvoorbeeld steeds meer accugereedschap wordt ingezet, dat onderhouds- en inspectieplannen veranderen en dat er door nieuwe technologie andere toepassingen mogelijk zijn.

Het afgelopen jaar zijn er veel nieuwe functionaliteiten in Centix Online Basis opgenomen zoals de technische levenscyclus, meterstanden, archief functionaliteit, instelbare filters in overzicht werkbladen en instelbare object aanmaak- en wijzigformulier. De workflowmodule is bijvoorbeeld uitgebreid met repeterende workflow items en flexibele serviceformulieren. En de ordermodule heeft zoveel uitbreidingen gekregen dat ze niet in een kort lijstje op te sommen zijn. Ook de inkoop- en voorraadmodule heeft een ware metamorfose ondergaan.

Of u nu een proces wil optimaliseren, uw omgeving weer schoon en up to date wil hebben of Centix beter wil inzetten, ga het gesprek aan met onze specialisten en kijk of zij u kunnen helpen om wederom een stap te zetten in het continu verbeteren van uw Centix toepassing. 

Actie! (gesloten)

Om de bovenstaande verbeteringen onder de aandacht te brengen, bieden wij al onze klanten de mogelijkheid om met één van onze specialisten gratis een half uur samen via Microsoft Teams naar uw Centix omgeving te kijken. Centix maakt een verslag van de meeting met de verbeterpunten welke opgevallen zijn en u heeft weer input om uw Centix omgeving nog beter te laten presteren. Bent u geïnteresseerd? Vul het contactformulier in op onze website en wij nemen contact op voor het maken van een afspraak. Ons aanbod geldt tot 1 december 2021.