Centix Web

Centix heeft een aantal verschillende webgebaseerde oplossingen. Zo hebben wij een webomgeving die als uitbreiding op de Centix Office omgeving in uw eigen organisatie draait maar hebben wij ook diverse weboplossingen die op ons serverpark draait en waar u als zogenaamde SAAS oplossing gebruik van kunt maken.

Centix Web als uitbreiding van uw Centix Office omgeving

De Centix webomgeving biedt voor zowel desktop- en laptopgebruikers als aan mobiele apparaatgebruikers zoals smartphones en industriele PDA’s functionaliteit. Steeds meer functies die in Centix Office beschikbaar zijn worden in de webomgeving beschikbaar gesteld. Wel is de opzet anders dan de Centix Office opzet. U kunt maar één scherm tegelijkertijd openen en de functionaliteit is sneller maar minder uitgebreid.

Centix SAAS

Wilt u geen zorgen om de backup, installaties en overal via een Internetverbinding uw Centix software gebruiken? Dan is Centix SAAS de oplossing voor u. Momenteel zijn wij druk aan het testen met een beperkte groep klanten. Wilt u informatie neem dan contact op met ons. Wij kunnen u verder inlichten over de uitgebreide mogelijkheden.

    

Centix Web demo