Centix Specials

Swets

Voorbeeld van een niet aller daags maatwerktraject is een back- en frontoffice applicatie t.b.v. Swets Information Service. Met behulp van de standaard Centix technologie is een uitgebreide verkoopwebsite van boeken met een complete backoffice afwikkeling gemaakt. Hierbij zijn koppelingen met o.a. contentleveranciers, UPS, TNT, OCI koppelingen met de klanten e.d. gebouwd.

Todays Logistics

Logistieke dienstverlening op het gebied van media en marketing is één van de specialismen van Todays. Al jarenlang een betrouwbare partner met interessante klanten. Vaak worden wij ingeschakeld om de techniek achter de producten te leveren van Todays. Ze werken ondermeer met een warehousesysteem en een lezersserviceapplicatie van Centix in combinatie met maatwerk.

Sanoma Media

Onlangs heeft Sanoma Media de website Tijdschrift365.nl geïntroduceerd. Via deze website is het mogelijk om recente, maar ook tijdschrijften uit het verleden te kopen. Sommige titels gaan zelfs terug naar edities uit 1982. De website en de technische afhandeling wordt verzorgd door Centix. De logistieke afhandeling wordt verzorgd door Todays. Een samenwerking op trots op te zijn.