Centix Software

Centix is de oplossing voor het beheer van gebouwen, installaties en middelen. Door de opbouw in modules is Centix al toepasbaar voor een ZZP’er die alleen gereedschap keurt of beheert, maar ook voor een multinational die een complete registratie wenst van gebouwen, installaties en middelen inclusief verplaatsingen, workflows, field service, meertaligheid en koppelingen naar andere softwareoplossingen. Het grote voordeel van Centix is de open database en de onbegrensde mogelijkheid om gegevens uit te wisselen.

Centix Office is de basis van de Centix database. Hierin kunnen relaties, objecten en locaties worden vastgelegd. Door de diversiteit aan modules kunt u Centix vervolgens volledig op uw organisatie afstemmen. Uiteraard denken wij graag met u mee hoe Centix ook bij u het beste tot zijn recht komt.

Voor meer informatie over de Centix producten verwijzen wij u naar:

Onderhoudsovereenkomst

Wij raden onze klanten altijd aan om een onderhoudsovereenkomst af te sluiten. Een onderhoudsovereenkomst biedt een gebruiker namelijk enkele zeer handige voordelen.

Voordeel 1
Wij verplichten onszelf om minstens één keer per jaar een update uit te brengen. In deze update zijn technologsiche veranderingen verwerkt en verbeteringen in gebruikersgemak en functionaliteiten aangebracht. Een update is eenvoudig te downloaden van het beveildigde deel van onze website. Zodoende werkt u altijd met de meest recente versie van Centix.

Voordeel 2
Gebruikers van Centix hebben invloed op de ontwikkeling van Centix. Door goed naar onze gebruikers te luisteren weten onze ontwikkelaars wat er leeft. Ook kunt u zelf verzoeken indienen voor wijzigingen. Indien wij vinden dat uw verzoek bijdraagt aan een hogere kwaliteit of betere functionaliteit zullen wij uw verzoek meenemen in een volgende update.

Voordeel 3
Heeft u vragen, opmerkingen of loopt u tegen problemen aan, dan kunt u contact opnemen met de helpdesk van Centix. De helpdesk is per email en ook telefonisch bereikbaar.

Migratie

Heeft u al een bestaande database, dan is de kans erg groot dat wij deze voor u kunnen migreren naar Centix. Het maakt dan niet uit of u uw registratie nu in Excel bijhoudt of met andere software werkt. Neem gerust contact met ons op en wij zullen onderzoeken of de migratie mogelijk is.

Implementatie

Wij hebben specialisten in huis die bij u langskomen en met u meedenken over de inrichting van uw Centix. Zij weten uw behoefte perfect te vertalen naar de juiste indeling in Centix. Uiteraard staan zij ook voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u wegwijs te maken in het pakket.

Cursus

Elke vrijdagochtend geven wij in ons pand in Montfoort een drie uur durende cursus genaamd 'Basistraining Centix Office'. Een specialist toont Centix op een groot scherm en de cursist krijgt de mogelijkheid om gelijk te oefenen. Deze cursus wordt gehouden in kleine groepjes van gebruikers. Op deze wijze raakt u snel vertrouwd met Centix Office. Uiteraard kunnen wij ook bij u langskomen voor interne trainingen.

Centix systeemeisen

Het is belangrijk dat uw Centix4 software op een professionele automatiseringsomgeving draait. Hieronder een overzicht van de minimale systeemeisen.

Onderdeel Minimale Systeemeisen Aanbevolen Systeemeisen
Besturingssysteem Windows XP Pro met SP2 Windows 7 met Service Pack 1
Processor 2 Ghz (x86),
1,5 Ghz (x64)
2 Ghz Dual Core (x86)
1,5 Ghz Dual Core (x64)
Geheugen 512 MB RAM 1 GB RAM
Schijfruimte 50 MB 100 MB
Resolutie 1024 x 768 Breedbeeld
Netwerk 100 Mbit/s 1 Gbit/s
Microsoft .NET Framework Microsoft .NET Framework 3.5 Microsoft .NET Framework 3.5                            
meest recente versie

Voor een totaaloverzicht van de systeemeisen download hier het overzicht.