Centix software

Centix is de oplossing voor de registratie en het beheer van gebouwen, projecten, installaties en objecten. Door de opbouw in meer dan 50 modules is Centix toepasbaar in meerdere branches, van een zelfstandige inspecteur tot multinational. Wij mogen ze tot onze klantenkring rekenen.

 

De basis van Centix is de Centix Office module. Deze module heeft dusdanige functionaliteit dat veel van onze klanten hier al voldoende aan hebben. Echter voor specifieke branches, afdelingen of werkzaamheden bieden we tal van modules aan om Centix uit te bouwen. Zo kunnen we praktisch iedereen helpen die behoefte heeft aan bijvoorbeeld een complete registratie van gebouwen, projecten, installaties en objecten inclusief verplaatsingen, workflows, field service, meertaligheid en koppelingen naar meetinstrumenten, maar ook naar andere softwareoplossingen. Het grote voordeel van Centix is de open database en de onbegrensde mogelijkheden om gegevens uit te wisselen.

Neem gerust een kijkje op onze website en bekijk de mogelijkheden van Centix. Ontdek de toepassingen in uw branche. Uiteraard denken wij graag met u mee hoe Centix ook bij u het beste tot zijn recht komt.

Met vriendelijke groet,

Het Centix team